Auton tuontipalvelu, joka vastaa toiveisiisi

Ace Trading Oy tarjoaa laadukkaat tuontiautot niin yksityishenkilöille kuin Suomen johtaville autokaupoillekin. Kilpailuvalttimme ovat huolella tarkastetut ja valikoidut autot juuri oikeaan hintaan. Henkilökohtainen palvelumme takaa sujuvat autokaupat ilman turhempia mutkia.

Autot ostetaan pääasiassa Ruotsin, Hollannin ja Saksan markkinoilta. Kaikkiin autoihin on saatavilla autoilun lisäpalvelut yhteistyökumppaneidemme kautta, kuten rahoitukset, lisäturvat, autovarustelu ja huollot. Ole rohkeasti yhteydessä, jos varastostamme löytyy jo sopiva auto, tai haluat tilata kauttamme auton tuontipalvelulla juuri mieleisesi ajoneuvon.

Kaikki autot tuodaan asiakkaille avaimet käteen -periaatteella. Tämä sisältää kaiken auton tarkastuksesta, rahdista, verotuksesta ja rekisteröinnistä Suomeen. Me myös rahoitamme oston valmiiksi, ja rahoitustapauksissa sinun tulee maksaa autosta vain noin 10 prosentin käsiraha.

Palvelemme yksityisasiakkaiden lisäksi myös yrityksiä, sillä kattavat Euroopan markkinat sopivat erinomaisesti myös yritysautojen hankintaan.

Voit lukea asiakkaidemme kokemuksia alla. Täytä lomakkeeseen tiedot autotoiveistasi, niin otamme sinuun yhteyttä!

Ota yhteyttä