Laadukkaat ajoneuvot

Valikoimassamme on jatkuvasti laadukkaita, Euroopasta tuomiamme ajoneuvoja. Pyrimme pitämään valikoimassamme markkinoiden halutuimpia autoja kattavalla varustetasolla ja sopivaan hintaan. Autojen näytöt ja koeajot onnistuvat myös iltaisin sekä viikonloppuisin sopimuksen mukaan.

Tuontiautot yrityksille

Vastaamme eri alojen yritysten ajoneuvotarpeisiin. Mikäli valikoimassamme ei ole yrityskäyttöösi sopivaa autoa, voit jättää lisätietoja toiveistasi lomakkeen kautta ja otamme sinuun yhteyttä. Tuontiautopalveluumme kuuluu, että etsimme laadukkaan ajoneuvon Euroopan markkinoilta, ja toimitamme sen sovitusti. Tuontiautopalvelumme tavoite on helpottaa auton hankintaa sekä taata luotettava ja laadukas ajoneuvokanta yrityksille. Pakettiautot, taksit, tila-autot, edustusautot – mitä vain yrityksenne tarvitsee – me autamme! 

Rahoitus ja lisäturva

Olemme valinneet kumppaneiksemme luotettavia autoilun lisäpalveluita tarjoavia yrityksiä. Tarjoamme autojen rahoitukset kilpailukykyisellä korolla Lähi-Tapiolan ja Santanderin kautta. Rahoitus voidaan muokata aina sinun tarpeidesi ja toiveidesi mukaiseksi.

Lisäturvien osalta luotettavana kumppaninamme toimii Fragus, jolla on laaja valikoima erilaisia tuotteita. Autojen lisäturvat onnistuvat aina 2 vuoteen / 40 000 kilometriin asti, ja ne ovat räätälöitävissä myös uuden teknologian hybridiautoille. Hinnaltaan lisäturvat ovat noin euron päivässä.

Huolto, lisävarustelu ja renkaat

Tarjoamme kaikille asiakkaillemme Ace Trading Oy:n kilpailuttamat edut autojen huoltoihin ja lisävarusteluihin (kuten vetokoukut, Webastot ja lohkolämmittimet) sekä renkaisiin ja vanteisiin. Me tiedämme, miten saat sinulle sopivan auton järkevään hintaan!